ПРОМОЦИЈА

КОНТАКТ

Може да не контактирате на  078 853 853 или на  02 60 90 629

ЗА НАС

Pizza Planet HOT постои од 2000 година како прва пицерија на парче . По потреба на клиентите во 2012 година почнува да работи како пица сервис кој врши достава низ цело Скопје .Ние вршиме достава на најголемата пица во градот 56 сантиметри (EXTRA JUMBO) користиме најквалитетни состојки и се грижиме за секој наш клиент . Ве очекуваме !

 

Фотографии.

-Кулен
-Маргарита
-Капри
-Олива
-Наполитана
-Везувио
-Вегетеријанска
-Грчка
-Кулен Плус
-Кватростаџоне
-Рустика

-Пршута
-Туна
-Морски свет
-Капри
-Пица стек

-Спанаќ и сирење
-Кватроформаџио
-Хаваи
-Затворена пица
-Посна пица
-Планет хот пица