ПИЦА

 (Стиснете на името да погледнете слика.) 27см 35см 48см 56см
  Big Family Jumbo Extra jumbo
Маргарита 210 320 450 570
(Доматен сос, кечап, кашкавал, оригано        
Капричиоза 230 340 480 610
(Доматен сос, кашкавал, печурки, шунка, оригано)        
Oлива 240 350 490 640
(Доматен сос, кашкавал, екстра шунка, сецкани маслинки, оригано)        
Наполитана 220 330 470 600
(Доматен сос, кашкавал, печурки, оригано)        
Везувио 220 330 470 600
(Доматен сос, кашкавал, шунка, оригано)        
Вегетаријанска 240 350 490 620
(Доматен сос, кашкавал, печурки, зеленчук, пиперки, оригано)        
Грчка 240 350 490 640
(Доматен сос, кашкавал, кромид, домат,        
пиперки,црни маслинки, сирење, оригано)        
Кулен 240 360 510 660
(Доматен сос, кашкавал, кулен, феферони, оригано)        
Кулен Плус 240 360 510 660
(Доматен сос, кашкавал, печурки, кулен, феферони, оригано)        
Кватростаџоне 240 360 510 680
(Доматен сос, кашкавал, пченица, чајна,        
црвени пиперки, маслинки, павлака, оригано)        
Рустика 250 370 520 660
(Доматен сос, кашкавал, свински врат, сирење, матено јајце)        
Пршута 260 380 530 740
(Доматен сос, кашкавал, пршута, рукола, маслинки, оригано)        
Туна 230 340 480 610
(Доматен сос, кашкавал, маслинки, туна, оригано)        
Морски Свет 250 380 520 680
(Доматен сос, кашкавал, морски свет, маслинки, оригано)        
Чикен капри 230 340 480 610
(Доматен сос, кашкавал, пилешка шунка, печурки, оригано)        
Пица стек 230 350 480 630
(Доматен сос, кашкавал, стек на коцки, оригано)        
Пица со спанаќ и сирење 230 350 490 640
(Доматен сос, кашкавал, лук , спанаќ, сирење, пармезан, оригано)        
Кватроформаџио 260 370 530 720
(Доматен сос, моцарела, сирење, кашкавал, пармезан, рокфорд, оригано)        
Хаваи 230 340 490 630
(Доматен сос, кашкавал, ананас, шунка, оригано)        
Затворена пица 230 340
(Доматен сос, кашкавал, печурки, шунка, оригано)        
Посна пица 230 340 480 610
(Доматен сос, растителен кашкавал, печурки, домат, оригано)        
ПЛАНЕТ ХОТ 270 390 540 750
(Доматен сос, кашкавал, печурки, 3 јајца, печеница,        
(шунка, чајна, пиперка, павлака, феферони, маслинки, оригано)        

 

ПАСТРМАЈЛИЈА
  Small 130gr Big 200gr
Свинска 150 220
(Свинско месо, јајца, феферони)    
  Small 130gr Big 200gr
Пилешка 140 210
(Пилешки стек, јајца, феферони)    

 

ПИЦА СЕНДВИЧ
Пица сендвич 140
(Пица лепче со сусам, шунка, кашкавал,  
печурки, кечап, мајонес, павлака)  
Пица сендвич со кулен 150
(Пица лепче со сусам, кулен, кашкавал,  
печурки, кечап, мајонес, павлака)  
Пица сендвич со пилешко 140
(Пица лепче со сусам, пилешка шунка, кашкавал,  
печурки, кечап, мајонес, павлака)  
Пица сендвич со врат 150
(Пица лепче со сусам, свински врат, кашкавал,  
печурки, кечап, мајонес, павлака)  
Пица сендвич со пршута 160
(Пица лепче со сусам, пршута, кашкавал,  
печурки, кечап, мајонес, павлака)  

 

ТОСТ
Тост со шунка 80
(Шунка, кашкавал, кечап, мајонес)  
Тост со врат 90
(Свински врат, кашкавал, кечап, мајонес)  
Тост со кулен 90
(Кулен, кашкавал, кечап, мајонес)  
Тост со пилешка шунка 80
(Пилешка шунка, кашкавал, кечап, мајонес)  
Тост со печурки 90
(Шунка, кашкавал, печурки, кечап, мајонес)  

 

  Small Big
ПОМФРИТ 40 60
ПИЛЕШКИ ПРСТИ 140  
( 200гр + помфрит)    
ПИРОШКИ 140  
(Две пирошки + тартар сос)    

Палачинки


Крем x2                                                                                                           110


Крем + банана                                                                                             130